Γάμος

WEDDING

/ SAY YES

Στο κατάστημά μας θα βρείτε στέφανα, καράφες, λαμπάδες γάμου, ευχολόγια, αξεσουάρ για τη νύφη, μπομπονιέρες, προσκλητήρια. Απευθυνθείτε σε εμάς για το στολισμό του γάμου σας, σύμφωνα με το θέμα ή και τα λουλούδια που σας αρέσουν, καθώς και για έξτρα παροχές, όπως ενοικιάσεις εξοπλισμού. Εάν θέλετε ολοκληρωμένο σχεδιασμό της ημέρας του γάμου σας, από το Α ως το Ω, επικοινωνείστε μαζί μας, για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού.

Γάμος

Στέφανα

Τα στέφανα γάμου αποτελούν το βασικότερο σύμβολο του γάμου σας. Επιβάλλεται λοιπόν να δώσετε την απαραίτητη σημασία στην επιλογή των ιδανικών στεφάνων.
Μοναδικά στέφανα σε ασημί, χρυσό ή χάλκινο χρώμα, διακοσμημένα με όμορφες λεπτομέρειες όπως πέρλες, κορδέλες. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και το γάμο σας.

Γάμος
Γάμος
Γάμος
Γάμος
Γάμος

Καράφες

Κρυστάλλινες, γυάλινες καράφες γάμου σε ξεχωριστά σχέδια, αρίστης ποιότητας με τις καλύτερες προτάσεις για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας

Γάμος
Γάμος

Αξεσουάρ

Η MAGNOLIA EVENTS σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα και αξεσουάρ.

Γάμος
Γάμος
Γάμος
Γάμος
Γάμος
Γάμος
Γάμος

Μπομπονιέρες

Ιδιαίτερες, χειροποίητες και πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου. Επιλέξτε οικονομικές μπομπονιέρες γάμου μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας.

Γάμος
Γάμος

Προσκλητήρια

Πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου σε ειδικά χαρτιά, ιδιαίτερες εφαρμογές εκτύπωσης, κείμενα, ιδανικοί συνδυασμοί προσκλητηρίου. Επίλεξτε το αγαπημένο σας σχέδιο απο την τεράστια ποικιλία μας ή μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε το προσσκλητήριο των ονείρων σας, custom made.

Γάμος
Γάμος
Γάμος

Στολισμός

Σχεδιάζουμε την κάθε λεπτομέρεια για έναν μοναδικό & πρωτότυπο στολισμό για την ημέρα του γάμου σας. Πιστεύουμε ότι ο στολισμός του γάμου πρέπει να αντανακλά το ζευγάρι. Γι’αυτό, το πρώτο μας μέλημα είναι να γνωρίσουμε καλά το ζευγάρι. Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού για να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Γάμος
Γάμος
Γάμος